Trenutno gledate
Početna > Aktuelno > U Šajkašu održana humanitarna akcija „Svi za Marka“

U Šajkašu održana humanitarna akcija „Svi za Marka“

U subotu, 25.06.2017.  u Šajkašu je na stadionu FK „Borac“ održan humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Svi za Marka“. Humanitarna akcija imala je za cilj prikupljanje sredstava za lečenje vida učenika prvog razreda O.Š. „Isidora Sekulić“ iz Šajkaša koji je ostao bez oba roditelja.

Za učestvovanje na turniru se prijavilo preko 30 fudbalskih ekipa iz Šajkaša, Mošorina i Titela, od čega je 26 ekipa učestvovalo u takmičarskom delu.

Pobednička ekipa „Ulica Sonje Marinković“
Atmosfera sa turnira
Atmosfera sa turnira
Atmosfera sa turnira

 

U pauzi između takmičarskog dela i finalnih utakmica upriličen je kulturno-umetnički program u kojem su predškolci iz P.U. „Plavi čuperak“ izveli predstavu, učenici O.Š. „Isidora Sekulić“ iz Šajkaša  i KUD „Šajkaš“ ulepšali su manifestaciju uz stihove Mike Antića, pesme i igre.

 

U ovoj humanitarnoj akciji prikupljeno je  ukupno 420.000 dinara, od toga 50.000 dinara je donirala Opština Titel, 25.000 dinara donirala je Mesna zajednica Šajkaš i 50.000  dinara je donirao fudbalski klub „Borac“ Šajkaš,  a ostatak sredstava je prikupljen od kotizacija.

 

Organizatori humanitarne akcije su: Mesna zajednica Šajkaš, Udruženje građana „Panonska šajka“ iz Šajkaša, Udruženje građana „Sve što mogu da uradim“ Šajkaš, karate klub „Borac 021“ Šajkaš i fudbalski klub „Borac“ Šajkaš.

 

Za radio Titel u vezi sa humanitarnom akcijom „Svi za Marka“ govorila je Zorica Andrejević:

 

 

Ukoliko i Vi želite da pomognete Marku možete uplatiti sredstva na sledeći žiro-račun:


Dinarski žiro-račun: 310-0401100301789-33
Prezime i ime vlasnika: Pantelić Marko
Prezime i ime ovlašćenog lica: Pantelić Jelena
Adresa: Sonje Marinković 21a, 21244 Šajkaš

 

Ostavite odgovor

Top