Trenutno gledate
Početna > Aktuelno > Protesti građana ispred zgrade Opštine Titel

Protesti građana ispred zgrade Opštine Titel

U ponedeljak, 10.07.2017. godine ispred zgrade Opštine titel okupilo se nekoliko desetina građana kako bi izrazili protest zbog nestašice vode i svakodnevnog paljenja deponije u Titelu. Građani su ispred zgrade opštine počeli da se sakupljaju oko 12 časova pozivajući predsednika opštine mr. Dragana Božića da izađe i da im se obrati.

Umesto predsednika opštine, prisutnim građanima se obratio šef kabineta predsednika opštine Radomir Mišljenović koji je pozvao prisutne građane da uđu u Skupštinsku salu i tamo razgovaraju sa predsednikom opštine ili da tri predstavnika okupljenih građana pođu na razgovor sa predsednikom u njegov kabinet što su prisutni građani odbili.

Obezbeđenje je onemogućilo ulazak u zgradu opštine okupljenim građanima, a skup je obezbeđivala i policija koja je bila i ispred zgrade Opštine i u zgradi.

Okupljeni građani su više od dva sata stajali na visokoj temperaturi ispred zgrade Opštine nakon čega im se obratio predsednik opštine Titel, mr. Dragan Božić. Građani su mu izneli svoje probleme u vezi sa vodosnabdevanjem i deponijom na šta im je on predočio koje je sve radove opština Titel izvela u prethodnom periodu i koji su sve radovi u planu za naredni period kako bi se stabilizovalo vodosnabdevanje i rešio problem deponije. Građani su se nakon razgovora sa njim razišli uz konstataciju da će se ponovo okupiti ukoliko ova dva goruća problema ne budu rešena u što kraćem roku.

 

Pitali smo građane Titela zbog čega su se okupili ispred zgrade Opštine:

 

Pitali smo i predsednika opštine Titel mr. Dragana Božića da li će se obratiti okupljenim građanima i da li će biti rešeni problemi vodosnabdevanja i deponije:

Ostavite odgovor

Top